Σελίδες

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των πολιτικάντηδων και παραγοντίσκων (μηδενός εξαιρουμένου)



Και τα μασκαριλίκια του δημάρχου Μύκης συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Τώρα δηλώνει αναρμόδιος για το θέμα του κλεισίματος των σχολείων του δήμου για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις ο μέγας καρνάβαλος.
Κάποτε όμως (όχι πολύ παλιά) είχε επιχειρήσει να παρανομήσει στο θέμα της πρόσληψης «ημετέρων» στο δήμο με εξόφθαλμα παράνομα γλωσσικά κριτήρια.
Τον διέσωσε, βέβαια, την ύστατη στιγμή το ίδιο βρόμικο σύστημα, υπηρέτης του οποίου είναι και ο ίδιος.

Θα είχε, πιστεύω, αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και θα άξιζε τον κόπο αν οι Διευθύνσεις της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης έδιναν κάποια αναφορά στη δημοσιότητα σχετικά με την προσέλευση των μαθητών κατά την 16/2/2018 στα σχολεία.
Διότι έχω την αίσθηση πως ο καρνάβαλος δήμαρχος κάτι έχει ψυλλιαστεί τελευταία και τώρα προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι στην Περιφερειακή Ενότητα.

Το ευχάριστο για την ώρα είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι «ανυπάκουοι» προς το σύστημα και τα κελεύσματα του και μπορούν για την πλάκα να «γκρεμίσουν» και να αποδομήσουν τον όποιον δήμαρχο ή άλλο βρόμικο πολιτικό ον απ’ όποιον χώρο κι αν προέρχεται κάνοντας απλά το κέφι τους.
Δεν ξέρω πόση συμμετοχή υπήρχε στην μαθητική παρέλαση του καρναβαλιού την Παρασκευή 16/2/2018.  Ξέρω όμως ότι τα δικά μου παιδιά σήμερα δεν πήγαν στο σχολείο και γι’ αυτό μπορώ να αναλάβω την πλήρη ευθύνη.

Έτσι καρνάβαλε δήμαρχε της Μύκης;
Τις απαγορεύσεις και τα παπατζιλίκια σας εκεί που σας παίρνει.