Σελίδες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Το "κράσωμα" των τανκς

Έλα, να τελειώνουμε επιτέλους με τα “καπρίτσια” του μαύρου αντικυβερνητικού μετώπου.
Ο Χουσεΐν δεν κρατιέται άλλο και είναι έτοιμος να μπουκάρει σε κάποιο νηπιαγωγείο και να αναλάβει ο ίδιος καθήκοντα νηπιαγωγού.  (Ποιος γαμεί πτυχία και ψηλά καπέλα).
Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, φαρμακόγλωσσος στις ανακοινώσεις του.


Κι επειδή ο εχθρός της “δημοκρατίας” είναι πάντα οι ίδιοι οι “δημοκράτες”, βλέπω και τον υπερυπουργό Κατακαμμένο (θα δούμε για πόσο ακόμα) να λαδώνει, να “κρασώνει” και να ζεσταίνει τα τανκς (Leopard) για την τελική μάχη.

Όλα αυτά για την “καθαρή” έξοδο από τα μνημόνια με τον Μοσχομπουμπούνα της Κομισιόν να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και να μας προϊδεάζει για την “καθαρότητα” της.
Είχα αρχίσει να ανησυχώ κι εγώ για τα αποθέματα σανού και την επιβίωση της πολιτικής μας “βιομηχανίας”.


Για να σας καθησυχάσω όμως, θα σας πω και τούτα τα καλά νέα.
Πήρα, λοιπόν, σήμερα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας και τους ενημέρωσα ότι στη χώρα τούτη υπάρχουν και μειονοτικά σχολεία (μη γελάτε καθόλου).

Για τη δε πιστοποίηση γλωσσομάθειας που τους ζητώ εδώ και καιρό, ενημερώθηκα με τη σειρά μου ότι μπορώ να κάνω μάθημα και χωρίς αυτήν σε κάποια προσφυγική ομάδα, αν το επιθυμώ.

Για την Ε.Π.Α.Θ. και τα άλλα χουντικά κατορθώματα και απομεινάρια στη μειονοτική εκπαίδευση δεν είχαν ιδέα τα ΣΥΡΙΖόπαιδα που ήδη έχουν αρχίσει να κρύβονται σαν τα ποντίκια.  Όλο σε συναντήσεις και συσκέψεις τους πετυχαίνω τελευταία και φαντάζομαι ότι θα είναι κάποιο σοβαρό θέμα με τα μισθολογικά τους ή τις άδειες του καλοκαιριού.

Μου έφτιαξαν, πάντως, τη διάθεση κάπως με όλα αυτά που άκουσα κι έμαθα και απ’ αυτήν την άποψη και μόνο άξιζαν τα 10 - 15 τηλέφωνα που έκανα, για να μην βγάλω καμιά άκρη τελικά.

Το "κράσωμα" των τανκς θα μας φάει και αυτό το καλοκαίρι μάλλον.
Πιο μετά όμως... (βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει).