Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Το "διαστημικό μενού" των ΣΥΡΙΖΑίων

Άιντε και φύγατε για τον αστερισμό του “ΠΑΠΑΡΙωνα” όλοι σας ΣΥΡΙΖοκαμμένοι με τα “ΣΥΡΙΖόπτερα” σας.
Εκεί θα σας περιμένουν τα ομοειδή σας απατεωνάκια HOMO SYRIZAIOUS με ανοιχτές αγκάλες, χαμόγελα και λουλούδια σε μιάμιση χιλιετία περίπου, αν ταξιδέψετε με την ταχύτητα του φωτός κι εφ’ όσον καταφέρετε να διανύσετε την απόσταση των 12.706.518.660.175.870.000 μέτρων (12 πεντάκις εκατομμύρια, 706 τετράκις εκατομμύρια, 518 τρισεκατομμύρια, 660 δισεκατομμύρια, 175 εκατομμύρια, 870 χιλιάδες) και δεν φαγωθείτε μεταξύ σας επιβάλλοντας φόρους και μνημόνια ο ένας στον άλλον.
Υποθέτω πως είναι μια αρκετά ασφαλής απόσταση, για να απαλλαγεί μια για πάντα η υφήλιος από το σιχαμερό είδος σας ΣΥΡΙΖόπανα ερπετοειδή.
Και, όχι καθηγητά Κριμιζή, μην περιμένετε καμιά συγχώρεση ούτε εσείς (από μένα τουλάχιστον).
Έπρεπε, ως ειδικός του τομέα σας, να τους μπουζουριάσετε όλους αυτούς (ή το δυνατόν περισσότερους) σ’ ένα ειδικής κατασκευής ατσάλινο κλουβί και να τους ξαποστείλετε στο διάστημα το εξώτερον, σ’ ένα ταξίδι αιωνιότητας δίχως επιστροφή.
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι χάσαμε μια τόσο σπάνια και μοναδική ευκαιρία να ξεβρομίσει ο τόπος απ’ όλα αυτά τα παλιοΠΑΣΟΚια που η βρόμα τους απειλεί να μολύνει όλο το οικοσύστημα, ακόμη και αυτό των γειτονικών πλανητών μας.
Έχετε ευθύνες, καθηγητά, και αφού έπεσε στην αντίληψη σας το σχέδιο απάτης από την πλευρά τους, έπρεπε να σκεφτείτε λίγο πιο “δημιουργικά” και πολιτικά ή, αν μη τί άλλο, να περιμένετε λίγο ακόμα και να τους τσακώσετε εν ώρα δράσης.
Πιστέψτε το, θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο και ωφέλιμο από το να παραιτηθείτε.
Θα περνούσατε ενδεχομένως μια κάποια ταλαιπωρία για λίγο καιρό, αλλά θα άξιζε τον κόπο και θα έπιανε πραγματικά τόπο.
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν.  Αν δεν ξέρεις, λέει, Τουρκικά και δεν μπορείς να τα διδάξεις στα παιδιά, τότε σίγουρα φταίνε η μάνα σου και ο πατέρας σου που δεν σου τα έμαθαν και θα μας διευκολύνεις αφάνταστα αν παραιτηθείς και αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου χωρίς να μας ξαναενοχλήσεις για το παραμικρό.  Αμ δε!
Γι’ αυτό σας λέω πως έχετε κάνει το μεγαλύτερο ίσως λάθος της ζωής σας και όταν διάβασα την είδηση μου ‘φυγαν τα μισά μαλλιά.
Εκτός κι αν κρατάτε κάποιον άσσο στο μανίκι σας και τον φυλάτε γι’ αργότερα.
Εύχομαι κι ελπίζω ο άχρονος χρόνος να προσδώσει κάποιο νόημα στην πράξη σας.




Περισσότερα: http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/04/nasa.html