Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Δημοψήφισμα εδώ και τώρα - απλά και δημοκρατικά


Πάλι καλά που δεν την έδειραν την κοπέλα που πήγε να συναντηθεί με τον συριζαίο υπουργό στην νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στην Ξάνθη εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Πομάκων.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι είχε προσκληθεί, λέει, από την ίδια την γραμματέα του υπουργού.
Κι έρχομαι τώρα εγώ ως συνήγορος του διαβόλου να ρωτήσω:  αποδεικτικά στοιχεία για το "έγκλημα" δεν υπάρχουν κυρίες και κύριοι;  Κάποιο χαρτάκι, ας πούμε, κάποιο e-mail ή έστω ένα sms που  να επιβεβαιώνει την πρόσκληση;  Τίποτα;  Ακόμα κι ένα ηχητικό ντοκουμέντο, φυσικά, δεν θα έμενε σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.  Έστω μια επιβεβαίωση ή διάψευση από το εν λόγω υπουργείο για του λόγου το αληθές;

Το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ένα τέτοιο αποδεικτικό στοιχείο το γνωρίζουν πολύ καλά οι δημοσιογράφοι και ιδίως αυτοί κάποιων πολύ συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης της πόλης μας που έχουν καβαλήσει το καλάμι με την ψευδαίσθηση ότι οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο και είναι "υποχρεωμένοι" να ενημερώνονται μόνο απ' αυτούς.
Μα τόσος ρατσισμός και τέτοιο μίσος για οτιδήποτε μη τουρκικό από τους "αντιφασίστες" και τους "αντιρατσιστές"!

Όχι κύριοι, κάποιοι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι, λίγοι ή πολλοί, δεν τον γουστάρουν τον βάρβαρο τουρκισμό σας.  Προτιμούν να αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες, Βούλγαροι, Ρώσοι και οτιδήποτε άλλο εκτός από Τούρκοι.  Χωνέψτε το επιτέλους και σταματήστε να αυτογελιοποιείστε.

Α, ξέχασα να ρωτήσω επί τη ευκαιρία και για εκείνο το δημοψήφισμα του Τρελομέτε που είχε "υποσχεθεί" ότι θα ζητήσει κάποτε.  Το ξεχάσατε μήπως ή δεν του βγαίνουν τα νούμερα;  Σας διαβεβαιώ ότι θα χαρώ πολύ κι εγώ αλλά και πολλοί άλλοι αν επιτέλους πραγματοποιηθεί κάποτε κι αυτό.  Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός;  Ήρθε η ώρα νομίζω να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, όπως λέει και ο λαός.

Κουράγιο στην Εμινέ και παρότι μας χωρίζουν αρκετά πράγματα, ας γνωρίζει ότι έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας σ' αυτό το άθλιο και βρώμικο παιχνίδι ορισμένων τζουτζέδων, παραγοντίσκων και δημοσιογραφίσκων.

Капитан Петко

Διαβάστε στα παρακάτω άρθρα για τα νέα κατορθώματα του "πολιτισμένου" τουρκοφασισμού

http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2017/04/blog-post_294.html
http://xanthinet.gr/index.php/home/item/4022-apistefta-pragmata-apo-ton-syriza-ksanthis