Σελίδες

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Митничарска работа



Айде сега да видя с какво ще се оправдават някои митничари на ГКПП Златоград, които изискват от Южнородопчаните да им плащат цяла седмична винетка за час или два и то в брой.
Става въпрос за 12 километра пътна мрежа от границата до Златоград и обратно.
Значи, според мъдрите митничари, жител от с. Термес ако е останал без джобни пари, трябва да пътува до Ксанти и обратно (около 90 километра - 2 часа път), за да изтегли пари (ако изобщо има такава възможност - някои платежни карти са само за електронна употреба) и да им плати в брой, защото били красиви и хитри.
Ако това не е нахалност, кажете тогава кое е.
Иначе митницата разполага с POS машина, само че някой или някои не са си свършили работата както трябва и от няколко месеца поне (за да не кажа година и повече) единственото, което казват е, че апаратът бил развален и банката не се е погрижила да го поправи.
А бе я погледнете се в огледалото, моите момчета, пък после ако щете вървете и на майната си всичките митничари.

http://wikimapia.org/11803342/ru/МАПП-Златоград-Болгария-МАПП-Термес-Греция-на-границе-Болгария-Греция#/photo/6245079





Прочети повече:
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/08/24/3300918_borika_shte_upravliava_kartovite_plashtaniia_za/

Хайде със здраве!
Поздрави

Обновление 27.09.2018

Публикация на „ЗЛАТОГРАДСКИЯ ВЕСТНИК“ за проблема с винетките и картовото разплащане.
Ще се надяваме българските власти да вземат нужните мерки и Южнородопчаните да могат да се движат и от двете страни на Родопите по най-лесния начин.