Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση υπογραφών για την εισαγωγή της Πομακικής στα σχολεία όπου φοιτούν Πομάκοι μαθητές

Στην ανάγνωση ενός δημοσιεύματος της εφημερίδας "Ζαγάλισα" στην ηλεκτρονική της έκδοση (http://www.zagalisa.gr) με τίτλο "«ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ!» Απίστευτη δήλωση καθηγητή σε Πομάκο μαθητή. Νέα «δικαίωση» του προγράμματος Φραγκουδάκη", που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, τα κύτταρά μου, το είναι μου όλο, άρχισε να επαναστατεί και δεν μπορώ, πλέον, να τα συγκρατήσω. Αυτό ήταν! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Το ποτήρι ξεχείλισε και νομίζω ότι όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες, όπως και να λέγονται, σε όποιον θεό και να πιστεύουν και σε όποιο έθνος κι αν ανήκουν, μαζί με τους πολιτικούς μας ταγούς θα πρέπει να πάρουν τη δέουσα απάντηση.

Εμπρός, λοιπόν, Πομάκοι, δείξτε σε όλους αυτούς τί πραγματικά μπορείτε να κάνετε και μην τους αφήνετε να ντροπιάζουν και να εξευτελίζουν τα παιδιά σας κι εσάς τους ίδιους κατ' αυτόν τον βάρβαρο τρόπο. Στείλτε τους περίπατο όλους αυτούς, τη Φραγκουδάκη και το σατανικό της πρόγραμμα.

Υπογράψτε για την εισαγωγή της Πομακικής Γλώσσας, έστω σε συμβολικό επίπεδο, στα σχολεία όπου φοιτούν τα παιδιά μας και τότε να ιδούμε τα μούτρα όλων αυτών.