Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Και κλάμα ο Mr. Maximos...



Δεν τον “παίζουν”, λέει, τα “διεφθαρμένα” ΜΜΕ, ενώ ο ίδιος “αδιάφθορος” γαρ και ζώντας σε κάποια άλλη διάσταση που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, φαντασιώνεται κόσμους ΣΥΡΙΖΑίκους πέμπτης διάστασης που μόνο ένας “άρρωστος” εγκέφαλος θα μπορούσε να καταφέρει.
Εμ, ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός σου έχει ήδη δραπετεύσει από τα “εγκόσμια” άκλαυτος και κατευθύνεται προς τον αστερισμό του “ΠΑΠΑρίωνα”.  Ήταν που ήθελε να βάλει και τάξη στα “διεφθαρμένα” ΜΜΕ.

Mr. Maxime, να σου θυμίσω ότι ακόμα δεν μπήκαμε στον Μάιο και μέχρι το τέλος Αυγούστου έχουμε άλλους τέσσερεις ολόκληρους μήνες.  Αν αυτό σου λέει κάτι.
Την έξοδο σου από τα μνημόνια και τη διακυβέρνηση του τόπου μπορείς να τη βαφτίσεις όπως θέλεις εσύ.  Είναι δικαίωμα σου.
Μόνο που για τους πολίτες και ψηφοφόρους δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως, δυστυχώς.
Μπορείς να βάλεις, αν θέλεις, και το μουσάτο παπαγαλάκι σου να λαλάει όλη την ώρα, αν νομίζεις ότι με τα λόγια μπορείς να αντιστρέψεις το κλίμα.
Όπως βλέπεις, όλοι εμείς από κάτω παλεύουμε ακόμα να ξεφύγουμε από την τρίτη διάσταση.

Θα σου πω μόνο τούτο:  Ένας ξάδερφος μου, που σε ψήφισε μόνο και μόνο γιατί του υποσχέθηκες την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, γεμίζει ολόκληρος σπυριά στο άκουσμα και μόνο του ακρωνυμίου “ΣΥΡΙΖΑ”.  Είναι κι αυτός της τρίτης διάστασης.  Οπότε βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Αμετανόητε ΣΥΡΙΖοπαρμένε.