Σελίδες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΕΔΩ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ

https://www.agonas.gr/news/24165

Αν λέγεστε Αϊσέ και Χασάν (ξεκαρδιστείτε στα γέλια ελεύθερα) και σκέφτεστε ή δυσκολεύεστε να χωρίσετε, έμπειροι και διακεκριμένοι νομικοί μας συνεργάτες αναλαμβάνουν να σας απαλλάξουν άπαξ δια παντός από τα δεσμά του γάμου και να σας αποστείλουν το πολυπόθητο διαζύγιο στη διεύθυνση της οικίας σας υπεύθυνα και με απόλυτη εχεμύθεια.
Απαράβατη προϋπόθεση γι' αυτό είναι να έχετε πάντα τα χρήματα σας στην αριστερή κωλότσεπη σας και ποτέ στη δεξιά (αυτήν άλλοι τη φροντίζουν).
Τούτο είναι απαραίτητο για να μπορεί να γίνει εύκολα και ανώδυνα η "ανάληψη" τους με στόχο τη γρηγορότερη διεκπεραίωση της υπόθεσης σας.
Μπορείτε να έχετε απόλυτη και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.
Το εγγυώνται οι αδέκαστοι λειτουργοί της (κάτοχοι πιστοποιητικού ISO του ευρωπαϊκού οίκου ανοχής).
Μην αφήνετε χρονίζοντα εθνικά θέματα να καταρρακώνουν τη συζυγική σας αξιοπρέπεια και αδράξτε τη μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρουμε.
Οι αναδουλειές στον κλάδο μας μάς έχουν φέρει σε κατάσταση απελπισίας και σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και μεγάλες νομικές εκπτώσεις.
Διαδώστε το παρόν δελτίο με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο σε γνωστούς και φίλους, γιατί ο νομικός μας πολιτισμός απειλείται με εξαφάνιση από προσώπου γης.