Σελίδες

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Το μισθοδοτικό - συνταξιοδοτικό πρόγραμμα MARKOU SALARY & PENSION SYSTEMS

Φίλοι συνταξιούχοι και απόκληροι της ζωής, σας έχω μια καταπληκτική είδηση από την πολύχρωμη και λαμπερή αμαζόνα της Ξάνθειας.
Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε όλοι εμβρόντητοι από τα πιο επίσημα χείλη του κατεστημένου και των υποτελών του ότι απαγορεύεται πλέον η παραμονή οποιουδήποτε μετά τα 72 του στα επίγεια διαμερίσματα του κοσμιοτάτου πλανήτη μας και η κάθοδος προς τον Άδη είναι μονόδρομος.
Αυτά τα ελεεινά σαρκία, βεβαίως, το μόνο μέλημα που έχουν είναι να "οικονομήσουν" μερικά ψωροδισεκατομμύρια  ευρώ, για να μην δυσαρεστήσουν τα αιμοβόρα αφεντικά τους, μήπως και καταφέρουν να κρατηθούν για λίγο ακόμα στην καρέκλα της εξουσίας, αδιαφορώντας προκλητικά για τις ζωές και τα όνειρα των υπολοίπων.
Ξέρω πόσοι πολλοί και πόσο πολύ έχετε καταστενοχωρεθεί και τα 'χετε βάψει μαύρα στο άκουσμα της εξαγγελίας αυτού του σατανικού προγράμματος που ψαλιδίζει και περιορίζει δραματικά τον συντάξιμο βίο όλων ανεξαιρέτως.
Όπως σας προϊδέασα όμως, όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεχάσετε και να τα αφήσετε στο παρελθόν, ατενίζοντας με χαμόγελο και αισιοδοξία το μεταθανάτιο μέλλον σας.
Σήμερα, που η φήμη της ΣΥΡΙΖΑϊκής επιστήμης έχει φτάσει στα πέρατα του σύμπαντος, τα τρωκτικά του συστήματος έχουν εφεύρει μια μοναδική πατέντα, η οποία σας εξασφαλίζει εγγυημένα την αδιάκοπη και αιώνια καταβολή του μισθού ή της σύνταξης σας, ανεξαρτήτως του πού "κατοικείτε" και σε ποια κατάσταση βρίσκεστε, είτε στα επίγεια φωτόλουστα στρώματα του κόσμου τούτου είτε βαθιά στα υπόγεια και σκοτεινά διαμερίσματα του.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν θα μετακομίσετε στον παράδεισο ή στην κόλαση, ούτε θα σας ζητηθούν ανούσια και περιττά στοιχεία, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ταυτότητα, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, τραπεζικός λογαριασμός και άλλα τέτοια σαχλά και αστεία.
Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να τηλεμεταφέρει τα χρήματα σας κατευθείαν στην τσέπη σας (θα συνεννοηθείτε με τον σαβανοποιό σας για τις προδιαγραφές) με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια, παρέχοντας σας προστασία κατά της υπερδιόγκωσης και όλα τα δυσάρεστα που αυτή μπορεί να προκαλέσει.
Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε από την πλευρά σας λίγο πριν πατήσετε τα 72 είναι να δηλώσετε "προσοντούχος" ιεροδιδάσκαλος σε κάποιο μειονοτικό σχολείο και να κάνετε εγγραφή στη σχετική λίστα του ΥΠΕΞ.
Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο υπεύθυνος τσαρλατάνος του προγράμματος και οι συνεργάτες του.
Κάντε σήμερα κιόλας τη δήλωση κι εγγραφή σας και ξεγνοιάστε μια για πάντα.
Εξασφαλίστε ένα αξιοπρεπές εισόδημα για μια ανέμελη μεταθανάτια ζωή.
Σας περιμένουμε στα γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης.