Σελίδες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Και το Μαρινάκι... παίζει με το "κοτσιδάκι"

https://www.xanthinet.gr/index.php/home/item/7751-marina-pavlidou-na-vroyme-lyseis-kondylia-gia-tin-aksiopoiisi-tou-ktiriou-kyknos

Πάλι καλά που δεν ζήτησε από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους - θύματα της να καταθέσουν τον οβολό τους και να συμβάλουν στη σωτηρία του συγκεκριμένου κτηρίου.
Λέτε να το κάνει μόλις εκλεγεί και αναλάβει καθήκοντα (υφ)υπουργού;
Ο συγχωρεμένος μπαμπάκας σου, Μαρινάκι, ως καριερίστας πολιτικός δεν άφησε τίποτα στην άκρη, ώστε να βοηθήσεις κι εσύ σ' ένα τόσο σοβαρό κι επείγον θέμα;
Χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι και άλλοι τόσοι κινδυνεύουν να χάσουν και το όποιο κεραμίδι τους έχει απομείνει, αλλά το Μαρινάκι δεν ξέρει τίποτα γι' αυτούς.
Μωρέ τί όμορφα σας "ξεμπροστιάζουν" τα ίδια τα ΜΜΕ που υποτίθεται προβάλλουν τον "ιερό" αγώνα σας για μια καρεκλίτσα σε κάποια συστημική υπηρεσία!
Εκτός κι αν το Μαρινάκι εννοεί την επομένη των εκλογών (είναι σίγουρο ότι θα εκλεγεί και θα αναλάβει πόστο αντάξιο του ονόματος της) να (υ)ποδεθούμε την κατάλληλη υπόδηση μετά της καταλλήλου ενδυμασίας και να πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια προς αναζήτηση σε σπηλιές και γεφύρια κάποιου θαμμένου θησαυρού για την ευόδωση ενός τόσο υψηλού στόχου.
Το γλέντι θα αρχίσει κάποια στιγμή.