Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Γεια σου Μητσάρα


Γεια σου Μητσάρα με το ωραίο χαμόγελο και τη συμπαθητική φαλάκρα σου.

Πράγματι, είναι ίσως ο πιο "ανθρώπινος" υποψήφιος βουλευτής της περιοχής μας, σαν φυσιογνωμία αλλά και σαν χαρακτήρας.
Κι αυτό ανεξαρτήτως από το αν μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί κανείς πολιτικά μαζί του.
Εγώ, ας πούμε, δεν θα τον ψήφιζα ακόμα κι αν με προσλάμβανε ως προσωπικό του φωτογράφο.
Έτερον εκάτερον.
Γι' αυτό, βέβαια, μπορεί να "φταίει" και το γεγονός πως πρόκειται μάλλον για άνθρωπο χαμηλών τόνων και ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει "εκτεθεί" αρκούντως καλά, πολιτικά τουλάχιστον, στην τοπική κοινωνία.
Ελάχιστα πράγματα μάλλον μπορεί να βρει κανείς στον τύπο για τον Μήτσο παρά τον προεκλογικό (αυτο)διαφημιστικό και υποσχεσιολογικό οργασμό στα ΜΜΕ.
Αναφέρομαι περισσότερο σ' αυτά τα βαρετά δελτία τύπου, στις δηλώσεις, ανακοινώσεις και κάθε λογής υποσχέσεις που οι περισσότεροι αποστέλλουν σε εφημερίδες κλπ., προκειμένου να πείσουν τους αδιάφορους μάλλον ψηφοφόρους για τις πολιτικές θέσεις και προθέσεις τους και να αποσπάσουν ή και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Ξεχνώντας οι περισσότεροι πως η ψηφοδοσία είναι πρωτίστως μια σχέση καθαρά (πολιτικής) εμπιστοσύνης και ακολούθως οτιδήποτε άλλο.
Η οποία σχέση, φυσικά, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στηριχτεί στο ψέμα, την κουτοπονηριά, την αμετροεπή παπαρολογία και ασφαλώς την ακατάσχετη παροχολογία.
Στον Μήτσο (προσωπικά ούτε τον ξέρω ούτε με ξέρει - καλύτερα έτσι) θα ευχηθώ από ευγένεια και μόνο (σιγά μην είχε ανάγκη τις δικές μου ευχές) να συνεχίσει με το ίδιο ωραίο χαμόγελο στη ζωή και μετά τις εκλογές, είτε εκλεγεί είτε όχι.
Δεν θα τσιγκουνευτώ τα λόγια μου και για κάποιες ωραίες φωτογραφίες του.
Αυτή εδώ, ας πούμε, με φόντο τα βουνά της Ροδόπης μου άρεσε πολύ.

"Κλεμμένη" από: http://maxitisthrakis.blogspot.com/2019/07/blog-post_65.html

Οπότε τώρα είμαστε έτοιμοι για το μπάνιο της Κυριακής και από Δευτέρα πάμε φουλ για άλλες καταστάσεις.