Σελίδες

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Σεϊτάν-Μινίστρος και οι κυρτωμένες εγκεφαλικές του πολυκαμπυλότητες

Η συνέχεια: http://www.estianews.gr/kentriko-thema/o-syriza-eksoflei-grammatia-kai-stin-ἄgkyra/

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγους μήνες (δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός) αποχαιρετά την εξουσία άκλαυτος.
Ο κ. Ζεβζέκ Χουσεΐν μπορεί να χτυπά τον κώλο του σε ό,τι επιφάνεια θέλει αλύπητα, αν αυτό του δημιουργεί έστω και κάποια προσωρινή ψευδαίσθηση σωματικής ή / και ψυχικής ευφορίας.
Αυτό δεν αλλάζει επ' ουδενί το αρνητικό κλίμα, τους συσχετισμούς δυνάμεων και τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί πλέον έξω στην κοινωνία.
Το τί έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών και τί έκανε μετά είναι γνωστό τοις πάσι πλέον.
Τα ίδια έκαναν και άλλα κομματικά μορφώματα στο παρελθόν και σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους.
Την ίδια μοίρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα και οι σημερινοί τσαρλατάνοι και αδίστακτοι τυχοδιώκτες απ' αυτό το εκτρωματικό συνονθύλευμα που λέγεται Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Τον είδαμε πόσο "αριστερός" μα και "ριζοσπαστικός" είναι.  Κυρίως όμως είδαμε πόσο "δημοκρατικά" διάκειται στο ίδιο το εκλογικό σώμα που τον ανέδειξε στην εξουσία επειδή πίστεψε στα τερατώδη ψέματα του.
Αυτό ήταν όμως και πάει.  Τελεία και παύλα.
Ακριβής και λεπτομερής απολογισμός και απόδοση ευθυνών για τα έργα και τις ημέρες της κόκκινης χούντας υποθέτω ότι θα μπορέσει να γίνει μόνο μετά την οριστική αποκόλληση τους από τις καρέκλες της εξουσίας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας (λέμε τώρα).
Έχω μια ισχυρή αίσθηση ωστόσο ότι φεύγοντας θα αφήσουν και αρκετές ή κάποιες τουλάχιστον εκκρεμότητες ως προς το πολυσυζητημένο "αριστερό" κυβερνητικό τους έργο.
Μία τέτοια "εκκρεμότητα" θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και η αποτυχία τους να υλοποιήσουν τις σατανικές "πιλοτικές παρεμβατικές δράσεις υποστήριξης" για τους μουσουλμανόπαιδες στα νηπιαγωγεία της Θράκης.
Ποιος να το περίμενε ότι έξι "βαρβατόπυγες" νηπιαγωγίνες θα τα βάλουν με το ζεβζέκειο σύστημα και θα το βγάλουν νοκ-άουτ;
Κι όμως συμβαίνει.

Εύχομαι από τώρα καλό βόλι σε όσους ακόμα πιστεύουν σε "δημοκρατίες" και άλλα τέτοια σαχλά και σκέφτονται να χαραμίσουν μία ακόμη από τις λίγες ημέρες της ζωής τους, νομιμοποιώντας κάθε λογής και απόχρωσης βρικολακιασμένα κλεφτρόνια και απατεώνες για να του πιουν το αίμα.

Παρατήρηση:
Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης να διορθώσει τον Τ.Κ. στην ταχυδρομική του διεύθυνση.