Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

"Πολυπτυχιούχοι" και "πολυεπιστήμονες"... να φάνε και οι κότες

Για τη συνέχεια:
https://www.protothema.gr/greece/article/859433/me-4-plasta-ptuhia-o-dioikitis-tou-kratikou-nikaias/

Ενώ αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα, κάποιοι άλλοι εδώ στην Ξάνθη παλεύουν με το "θηρίο" που λέγεται "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ" και το οποίο πιστώνεται στα "επιτεύγματα" του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Χθες, Κυριακή 27/1/2019, έπρεπε να κλείσω ένα ραντεβού για το οφθαλμολογικό στα εξωτερικά ιατρεία.
Ε, λοιπόν, θέλω να ενημερώσω και δημόσια τους Ξανθιώτες ότι μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα περίπου το κατάφερα.
Κάποιοι άλλοι όμως, γνωστοί μου, που επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο έμειναν με το πληκτρολόγιο στο χέρι, γιατί από το πρώτο λεπτό κιόλας (ίσως και λιγότερο) η λίστα είχε συμπληρωθεί.
Διάβασα τις προάλλες στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο καταγγελίες για το "απάνθρωπο" αυτό σύστημα και ότι πολλοί, μεγάλοι σε ηλικία, άνθρωποι δεν μπορούν να κλείσουν ένα ραντεβού και να πάνε στον γιατρό για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν.
Εδώ σας λέω ότι εικοσάρηδες νέοι που παίζουν την "τεχνολογία" στα δάκτυλα και δεν τα κατάφεραν.
Οπότε τί να πει κανείς για τους πιο μεγάλους.
Μόνοι τους δεν θα μπορέσουν να κλείσουν ραντεβού ούτε στον αιώνα τον άπαντα.

Με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" αρχίζω να υποψιάζομαι μήπως κι εδώ στο Νοσοκομείο της Ξάνθης κάποιοι έχουν "πλεόνασμα" ή / και "υπερπλεόνασμα" πτυχίων και συμβαίνουν όλα αυτά τα επικίνδυνα αριστεροπροοδευτικά τεχνολογικά "θαύματα".
Εύχομαι μετά και από το δημοσίευμα του "ΜΑΧΗΤΗ ΘΡΑΚΗΣ" στις 25/1/2019 (http://maxitisthrakis.blogspot.com/2019/01/blog-post_764.html) οι υπεύθυνοι να έχουν λάβει το μήνυμα και να μην χρειαστεί έρευνα των αρμοδίων ελεγκτικών οργάνων του δημοσίου για πτυχία και άλλα τινά.
Διότι το κακό όντως έχει αρχίσει να παραγίνεται.